No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.
Kedves Horgásztársak!
 
Egyesületünk fotó és cikkíró pályázatot, híredet, az egyesületi tagok részére, a feltételeket a lentebb található kiírásban olvashatjátok.  A beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki!
 Fotó pályázat
 A pályázaton csak olyan fotók vehetnek részt, amik az egyesület vizein készültek  (Csorba-tó, Alsózsolcai Házgyári tó) . A beküldött fotók témája lehet bármilyen horgászattal kapcsolatos kép (horgász hallal, hal, bedobott szerelék, stb) , vagy tájkép, amin a víz beazonosítható. A képeket átnevezve kérjük beküldeni (pl. nagyponty.jpg, csorba.jpg),  .jpg formátumban, a maximális képméret 3 MB képenként.  
 A pályamunkákat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldjétek, a levél címe legyen NBHE fotó, a levélbe írjátok bele a neveteket, a horgászigazolványotok számát, és pár mondatot a képekről. Természetesen egy horgász több képet is beküldhet.
 Cikkíró pályázat
 A pályázaton horgászattal kapcsolatos cikkeket, ismertetőket, élménybeszámolókat várunk (jó lenne, ha a cikkek valamilyen módon kapcsolódnának a vizeinkhez).  Vizeinken eredményes horgászmódszerek leírása, fogható halfajok bemutatása, megtörtént horgászkalandok.  A beküldendő írások minimum terjedelme 2 oldal, kisméretű képek lehetnek benne illusztrációként. A másolt, összeollózott (copy-paste) cikkek a pályázatból való kizárást vonnak maguk után, saját munkákat várunk.
 A pályamunkákat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldjétek, a levél címe legyen NBHE cikk, a levélbe írjátok bele a neveteket, a horgászigazolványotok számát, és pár mondatot a cikkől. Természetesen egy horgász több képet is beküldhet.
 
A fotók és cikkek pályázatra való beküldésével a pályázó automatikusan elfogadja a pályázat feltételeit, és azt hogy a beküldött pályaműveket az NBHE szabadon felhasználhatja. Az arra érdemes fotók, és cikkek folyamatosan meg fognak jelenni az oldalon (nem csak a díjazottak)
A pályázatra beküldés határideje 2018 október 20.