• 08 márc.
    Adó 1% 08 márc. 2019 00:00 to 00:00

    Kérjük, támogassa személyi jövedelem adójának 1%-val a Nagyborsodi Horgász Egyesületet! Adószámunk: 18599725-1-05 . Köszönjük.

Tisztelt Horgásztársak!


2019. március 12-én 12 ès 13 óra között horgász egyesületünk 4 tonna (3 nyaras) pontyot telepít a Csorba tóba, valamint 2 tonna (3 nyaras) pontyot telepít a Házgyári tóba.

Tisztelt egyesületi tagok a telepítés napjától, azaz 2019. március 12-től, március 15-én 05.00 óráig teljes horgászati tilalom kerül elrendelésre, melyet szigorúan ellenőrizni fogunk ezért kérjük, ezt az információt minden ismerős tagunk felé juttassátok el.

Emellett fontos, a mai naptól április végéig nem lehet napijegyet váltani!!!

Tisztelettel: NBHE

Kérjük, támogassa személyi jövedelem adójának 1%-val a Nagy Borsodi Horgász Egyesületet!

 

Adószámunk: 18599725-1-05

 

Kérjük, segítsen Ön is, hogy a Nagy Borsodi Horgász Egyesületet vizeinek halfaunáját gazdagíthassuk és kellemes környezetet tudjuk teremteni a horgászathoz, hogy ezáltal újabb élményekkel ajándékozhassuk meg önt!

 

Mit kell tennie?

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.

Amennyiben a magánszemély rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikus úton nyújthatja be:

  • az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy

  • az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 18EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

 

Papíros formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen illetve meghatalmazott útján nyújthatja be:

  • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,

  • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,

  • a 18EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá

  • amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2019. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Abban az esetben, ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott kívánja benyújtani, a meghatalmazottnak a nyilatkozathoz csatolnia kell a magánszemély által adott, a nyilatkozat benyújtására jogosító meghatalmazását.

Fontos, hogy a 2019. május 20-ai határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.


 

A Nagy Borsodi Horgász Egyesület adószáma: 18599725-1-05

 

Köszönjük támogatását - adója 1 százalékát!

Tisztelt  Horgásztársak!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben, fogásokban gazdag boldog újévet kívánunk!

Tisztelt Horgászok!

 
A tegnapi napon megkezdtük a törpeharcsa varsák kihelyezését, első ütemben az 1-es tó elején kezdünkés haladunk a 2-es, majd 3-as tó irányába még be nem fagy a víz.Kihelyezésre kerülő varsa: 50 db.

 

Megkérünk minden kedves horgásztársat hogy a varsákhoz ne nyúljanak, mert súlyos halászati bírság a következménye.(100.000Ft-tól 500.000Ft-ig) Ha valaki mégis beleakad, az dobja vissza amennyire tudja. A sárga jelzésű bóják a varsák annak 5-10 méteres távolságába ne dobjanak.

Köszönjük!

Kedves Horgásztársak!

Egyesületünknèl is megkezdődik a Magyar Horgász kártya regisztráció Október hónaptól minden szombaton 9-13 óráig, azoknak, akik interneten keresztül nem tudták magukat regisztrálni. Minden további információt megtalálhatnak a mohosz.hu internetes oldalon. (https://horgaszjegy.hu/)

Alkategóriák