• 21 jan.
    Fotó és cikk pályázat! 21 jan. 2018 00:00 to 00:00

    Az egyesület fotópályázatot és cikk pályázatot írt ki, részletek a weboldalon. (a hírek alatt)

  • 01 febr.
    Csuka-Süllő tilalom 01 febr. 2018 00:00 to 00:00

    A csuka és süllő fogásának tilalmi ideje egységesen a csuka tilalmi idejének kezdetétől (február 1-től) a süllő tilalmi idejének végéig (április 30-ig) - illetve ezek országos rendeletben

Kedves Horgásztársak!

 

Megjöttek az a HÁZGYÁRI TÓ nyitó kulcsai!

Ára: 1.000 Ft.

 

 

Kedves Horgásztársak!
 
Egyesületünk fotó és cikkíró pályázatot, híredet, az egyesületi tagok részére, a feltételeket a lentebb található kiírásban olvashatjátok.  A beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki!
 Fotó pályázat
 A pályázaton csak olyan fotók vehetnek részt, amik az egyesület vizein készültek  (Csorba-tó, Alsózsolcai Házgyári tó) . A beküldött fotók témája lehet bármilyen horgászattal kapcsolatos kép (horgász hallal, hal, bedobott szerelék, stb) , vagy tájkép, amin a víz beazonosítható. A képeket átnevezve kérjük beküldeni (pl. nagyponty.jpg, csorba.jpg),  .jpg formátumban, a maximális képméret 3 MB képenként.  
 A pályamunkákat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldjétek, a levél címe legyen NBHE fotó, a levélbe írjátok bele a neveteket, a horgászigazolványotok számát, és pár mondatot a képekről. Természetesen egy horgász több képet is beküldhet.
 Cikkíró pályázat
 A pályázaton horgászattal kapcsolatos cikkeket, ismertetőket, élménybeszámolókat várunk (jó lenne, ha a cikkek valamilyen módon kapcsolódnának a vizeinkhez).  Vizeinken eredményes horgászmódszerek leírása, fogható halfajok bemutatása, megtörtént horgászkalandok.  A beküldendő írások minimum terjedelme 2 oldal, kisméretű képek lehetnek benne illusztrációként. A másolt, összeollózott (copy-paste) cikkek a pályázatból való kizárást vonnak maguk után, saját munkákat várunk.
 A pályamunkákat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldjétek, a levél címe legyen NBHE cikk, a levélbe írjátok bele a neveteket, a horgászigazolványotok számát, és pár mondatot a cikkől. Természetesen egy horgász több képet is beküldhet.
 
A fotók és cikkek pályázatra való beküldésével a pályázó automatikusan elfogadja a pályázat feltételeit, és azt hogy a beküldött pályaműveket az NBHE szabadon felhasználhatja. Az arra érdemes fotók, és cikkek folyamatosan meg fognak jelenni az oldalon (nem csak a díjazottak)
A pályázatra beküldés határideje 2018 október 20.

Kedves Horgásztársak!

 

Az Egyesület nem emelte éves árait!

 

Azonban a 2017. évben a Csorba tavon tapasztalt szeméthalmok miatt az alábbi ÚJDONSÁGOT vezeti be:

 

Köztisztasági hozzájárulás, melynek megváltása kötelező, értéke 2 000.- Ft.

 

Az a teljes értékű Egyesületi tag, aki éves területi engedélyt váltott és befizette a köztisztasági hozzájárulást,úgy az alábbi időpontok egyikén történő megjelenésének napján annak összegét visszakapja!!!A visszatérítés nem készpénzben történik, hanem azonos értékű horgászati célú etetőanyagban.

A köztisztasági hozzájárulást minden 15. életévét betöltött személynek kell megváltania, kivéve a fogyatékossággal élőket.

 

Köztisztasági időpontok:

Március 3. 08:00 – 12:00 óra között -    Csorba tó

Április 7. 08:00 – 12:00 óra között-       Házgyári tó

Május 5. 08:00 – 12:00 óra között-       Csorba tó

Június 2. 08:00 – 12:00 óra között-        Csorba tó

Július 7. 08:00 – 12:00 óra között-        Csorba tó

Október 6. 08:00 – 12:00 óra között-     Csorba tó

 

A fentiek és a közös teherviselés tükrében az Egyesület, a tagsággal nem rendelkező,  napijegyet váltók számára a napi jegyek árát 500.- Ft köztisztasági díjjal megemelte, mely összeget szemétmentesítésre fordítunk.

Kedves Horgásztársak!

 

Az iroda nyitvatartása megváltozott:

Hétfőtől – Péntekig 14:00 órától – 18:00 óráig

Szombaton 09:00 órától – 13:00 óráig  tartunk nyitva.

 

 

Kedves Horgásztársak!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és fogásokban gazdag boldog új évet kívánunk !

Alkategóriák